Versterking Afsluitdijk: geautomatiseerde productielijn

De 32 kilometer lange Afsluitdijk wordt de komende jaren versterkt. De dijk moet namelijk een superstorm kunnen weerstaan. KTB helpt bij deze versterking met onze geautomatiseerde productielijn. Dat doen we in opdracht van bouwconsortium Levvel.

Geautomatiseerde productielijn

Dit consortium voorziet de gehele dijk van nieuwe bekleding. Dat doen ze met hun Levvel-blocs. Dit zijn zeer innovatieve betonnen golfbrekerelementen. Er worden de komende jaren maar liefst 75.000 van dit soort blocs op de Afsluitdijk geplaatst.

De innovatieve blocs worden geproduceerd in Harlingen. Dat gebeurt door middel van een geautomatiseerde productielijn. KTB ontwikkelt en bouwt deze geautomatiseerde lijn. Bekijk in het filmpje bovenaan hoe het productieproces eruit ziet.

Consmema – net als KTB onderdeel van The Machinery Group – maakt bovendien de betonmallen voor deze Levvel-blocs. Ook maken ze de pallets waar de mallen op vervoerd worden.

Meer weten?

Meer weten over een geautomatiseerde productielijn? Neem contact met ons op via 038 – 820 03 59 of info@ktb-machinery.nl.

KTB is part of the machinery group

CONSMEMA is toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS.
Bezoek website


ROTHI is een machinefabriek, gespecialiseerd in verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie en machinebouw.
Bezoek website

© 2021 KTB machinery - Disclaimer