THE MACHINERY GROUP

THE MACHINERY GROUP bestaat uit KTB, CONSMEMA en ROTHI.

KTB ontwerpt en levert innovatieve speciaalmachines en constructies voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers. Van stand-alone opstellingen tot volledig geautomatiseerde productielijnen en installaties; wij verzorgen het vanaf ontwerp tot ingebruikname inclusief projectmanagement. Turn-key zoals het bedoeld is.

CONSMEMA is toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS. Op basis van onze jarenlange ervaring in metaalbewerking en onze klantgerichte en pragmatische aanpak leveren wij maatwerk zonder franje. Met slimme ontwerpen en efficiënte productie vormt CONSMEMA de perfecte match tussen mens en machine.

ROTHI is als machinefabriek, gespecialiseerd in machinale verspaning, onderhoud en reparatie, revisie en klein constructiewerk. In eigen huis voeren we verspanende bewerkingen en assemblage uit voor productiemachines in diverse industrieën.

De drie bedrijven leven sinds 2017 onder één dak om de wensen van de klant optimaal te vervullen.

KTB is part of the machinery group

CONSMEMA is toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS.
Bezoek website


ROTHI is een machinefabriek, gespecialiseerd in verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie en machinebouw.
Bezoek website

© 2021 KTB machinery - Disclaimer