Over ons

Hoe is KTB ontstaan?

KTB Machinery is in 2015 vanuit CONSMEMA opgericht om de oplevering van turn-key projecten in de machinebouw een flinke boost te geven. Het is sindsdien een zelfstandig bedrijf geworden. De toegevoegde waarde van KTB is de kennis van/ ervaring in compleet geautomatiseerde productielijnen inclusief besturingen. Met een pragmatische aanpak, ‘out of the box’ oplossingen en projectmanagement sluit KTB Machinery naadloos aan bij CONSMEMA en het andere zusterbedrijf ROTHI.

Samen vormen deze drie bedrijven (KTB, CONSMEMA, ROTHI) ‘THE MACHINERY GROUP’.

Over ons gaat vooral over U

We hebben op deze website al veel verteld over wie we zijn en wat we doen. Maar bij ons draait het vooral om u. Wie bent u? Wat inspireert u en waar bent u naar op zoek? Heeft u een specifiek technisch vraagstuk of wilt u weten of er een machine gemaakt kan worden voor uw productieproces?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om mee te sparren, die ook buiten de gebaande paden durft te gaan? Een bedrijf dat op basis van een goed gesprek komt met een concept-layout en een kostenraming? Een bedrijf dat voor een vaste prijs multidisciplinaire projecten turn key oplevert? Dan nodigen we u graag uit om met ons om de tafel te gaan zitten. Want mensen zoals u, die zoeken wij.

KTB is part of the machinery group

CONSMEMA is toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS.
Bezoek website


ROTHI is een machinefabriek, gespecialiseerd in verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie en machinebouw.
Bezoek website

© 2021 KTB machinery - Disclaimer