Lead Engineer / Projectmanager

Wij groeien door. Daarom zijn we bij KTB Machinery op zoek naar jou!

Innovatieve projecten

KTB Machinery is een onderdeel van de Machinery Group. Ook Consmema en Rothi vallen onder dit moederbedrijf. Vanuit ons nieuwe pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek ontwikkelen we diverse constructies en producten. Bovendien denken en voeren we uiteenlopende turn-key projecten van A tot Z uit.

Met 60 collega’s werken we doorlopend aan innovatieve projecten voor verschillende opdrachtgevers. Voor onderzoeksinstellingen bijvoorbeeld en voor opdrachtgevers in de machine- en apparatenbouw, uit de prefab (beton)industrie en de on- en offshore-sector.

De functie

In deze functie van Lead Engineer ben je in staat om na een inwerkperiode zelfstandig diverse constructies en machines te ontwerpen. Daarnaast ben je projectleider en houd je overzicht over de vorderingen, de projectkosten en de begrote uren. Ook maak je zelfstandig eventuele detail/werktekeningen t.b.v. de productie, koop je materialen in en besteed je zaken uit aan derden. Het bewaken van de inkooplevertijden en het melden van processtagnatie behoort ook tot je taken.

Wat moet je kunnen?

Wij zijn op zoek naar een collega met een WTB-achtergrond met aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Vrijheid, dynamiek en werken aan innovatieve projecten voor mooie klanten spreken jou aan. Je bent nauwkeurig, stressbestendig en kunt goed plannen. Je hebt voldoende kennis van Inventor of kunt je dit snel eigen maken. Na een korte inwerkperiode kun je de engineering van een project zelfstandig oppakken. Je beschikt over ervaring in de machinebouw en hebt bij voorkeur kennis met complexe lasconstructies. Tijdens de inwerkperiode, en erna, maken je collega-projectmanagers/engineers je wegwijs in ‘onze wereld’.

Wat bieden we?

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf waarin je je volop kunt ontwikkelen. Een goed, marktconform salaris passend bij je ervaring en opleiding. Je hebt recht op 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en 8% vakantiegeld bij een fulltime dienstverband (volgens de CAO Metaalbewerkingbedrijf). We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Ook werken bij KTB?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu en stuur je motivatie en CV naar: administratie@consmema.nl

Meer nieuws
KTB is part of the machinery group

CONSMEMA is toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS.
Bezoek website


ROTHI is een machinefabriek, gespecialiseerd in verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie en machinebouw.
Bezoek website

© 2020 KTB machinery - Disclaimer