Allround Monteur Machinebouw

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Welkom!

Wellicht spreekt deze functie je aan, want voor KTB zijn wij op zoek naar een

Allround Monteur Machinebouw

KTB Machinery is een onderdeel van de Machinery Group, zusterbedrijf van Consmema en Rothi. Vanuit ons nieuwe pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek aan de A28 worden er door onze bedrijven diverse constructies, producten en turn-key projecten van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd. Doorlopend voeren wij met 60 collega’s innovatieve projecten uit voor opdrachtgevers binnen de prefab (beton) industrie, onderzoeksfaciliteiten, on- en offshore, machine- en apparatenbouw.

Doel van de functie:

In deze functie van Allround Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het volgens tekeningen assembleren van de machines/apparaten en het op locatie in
bedrijfstellen van onze machines/apparaten.

Benodigde competenties:

Wij zijn op zoek naar een collega met: een WTB achtergrond en enige kennis van Mig/Mag lassen. MBO+ werk- en denkniveau verkregen door ervaring of opleiding. In deze functie is actuele kennis van machine- en apparatenbouw en een grote mate van zelfstandigheid vereist. Tevens zijn goede communicatieve vaardigheden noodzakelijk. We verwachten dat je meedenkt en suggesties doet t.b.v. verbetering en optimalisatie van het productieproces.

Ons aanbod:

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Een goed marktconform salaris in overeenstemming met je ervaring en opleiding. De CAO voor de metaalbewerkingbedrijf is van toepassing met 25 vakantiedagen, 13 adv dagen en 8% vakantiegeld.

Wij zijn voornemens je een jaarcontract aan te bieden die na gebleken geschiktheid omgezet wordt in een vast contract.

Hebben we je interesse gewekt dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren middels het sturen van een korte brief en een uitgebreide CV. Deze kun je sturen naar het volgende e-mailadres: administratie@consmema.nl

Meer nieuws
KTB is part of the machinery group

CONSMEMA is toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS.
Bezoek website


ROTHI is een machinefabriek, gespecialiseerd in verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie en machinebouw.
Bezoek website

© 2021 KTB machinery - Disclaimer